Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Exciting adventures IRL.
User avatar
Drarok
Posts: 247
Joined: Tue Aug 14, 2018 10:12 pm

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Drarok » Tue Oct 02, 2018 7:01 pm

If you can edit the CSS, removing `display: block` from `.postlink.ogplink` fixes that.

User avatar
Mantis
Landlord
Posts: 1369
Joined: Wed Aug 08, 2018 5:39 pm
Location: The Grid

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Mantis » Tue Oct 02, 2018 7:12 pm

That it does, cheers for spotting that, saved me some time! Fixed.

User avatar
Medicine Man
Bar Staff
Posts: 1524
Joined: Thu Aug 09, 2018 1:44 pm
Location: Under the Stairs

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Medicine Man » Tue Oct 02, 2018 11:23 pm

Thanks chaps! :D

User avatar
Drarok
Posts: 247
Joined: Tue Aug 14, 2018 10:12 pm

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Drarok » Wed Oct 03, 2018 11:11 am

And I helped! :D

User avatar
Animalmother
Posts: 463
Joined: Fri Aug 10, 2018 3:44 pm

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Animalmother » Sun Mar 10, 2019 12:54 pm

Not a bug or anything suchlike but can we disable whatever makes certain old threads that sit at the top of areas finally drop down the list as nature intended? There's only a couple in fairness but we must move on.

User avatar
Mantis
Landlord
Posts: 1369
Joined: Wed Aug 08, 2018 5:39 pm
Location: The Grid

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Mantis » Sun Mar 10, 2019 1:06 pm

Which ones are you talking about? That's just the sticky system and if the thread isn't being used anymore it likely makes sense to change it back to a standard topic.

User avatar
Sly Boots
Bar Staff
Posts: 2632
Joined: Thu Aug 09, 2018 8:34 am
Location: Hampshire
Contact:

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Sly Boots » Sun Mar 10, 2019 1:17 pm

I guess my XCOM2 LP is still stickied, you can unsticky that if you like, it's all finished now.

I think there's literally only four stickied threads across the forum though, including this one.

User avatar
Animalmother
Posts: 463
Joined: Fri Aug 10, 2018 3:44 pm

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Animalmother » Sun Mar 10, 2019 1:38 pm

That was some prompt ass response time to a request, well done :P

User avatar
Raid
Posts: 918
Joined: Fri Aug 10, 2018 9:07 am
Location: Keep of the Lead Lord

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Raid » Tue Jul 16, 2019 5:32 pm

Whenever I try to use the "Unread Posts" option, which is how I normally browse the forum, it's prompting me to download a search.php file rather than loading the site. It's not just happening from my bookmark (which hasn't been altered), it's happening when I select it from the forum menu too. It's been happening just for this afternoon.

User avatar
Sly Boots
Bar Staff
Posts: 2632
Joined: Thu Aug 09, 2018 8:34 am
Location: Hampshire
Contact:

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Sly Boots » Tue Jul 16, 2019 8:04 pm

I'm getting this on my Chromebook today when I'm in a thread and try to click on 'board index' at the top wanting to go back to the main page.

User avatar
Raid
Posts: 918
Joined: Fri Aug 10, 2018 9:07 am
Location: Keep of the Lead Lord

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Raid » Wed Jul 17, 2019 12:47 pm

Not sure if it's fixed now or not, but I'm not getting the same problem reading that page on my phone (which, as with my desktop, is Chrome).

User avatar
Sly Boots
Bar Staff
Posts: 2632
Joined: Thu Aug 09, 2018 8:34 am
Location: Hampshire
Contact:

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Sly Boots » Wed Jul 17, 2019 12:48 pm

Raid wrote:
Wed Jul 17, 2019 12:47 pm
Not sure if it's fixed now or not, but I'm not getting the same problem reading that page on my phone (which, as with my desktop, is Chrome).
It was still happening this morning on my Chromebook, but hasn't been happening on my desktop PC. Weird one.

User avatar
Mantis
Landlord
Posts: 1369
Joined: Wed Aug 08, 2018 5:39 pm
Location: The Grid

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Mantis » Wed Jul 17, 2019 1:11 pm

I'm trying to recreate it and it seems rather hit and miss as to what's causing it. Bear with.

User avatar
Raid
Posts: 918
Joined: Fri Aug 10, 2018 9:07 am
Location: Keep of the Lead Lord

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Raid » Wed Jul 17, 2019 4:46 pm

Yeah, still happening on desktop Chrome.

User avatar
Raid
Posts: 918
Joined: Fri Aug 10, 2018 9:07 am
Location: Keep of the Lead Lord

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Raid » Thu Jul 18, 2019 5:10 pm

Seems to have been sorted in the last hour or so.

Post Reply