Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Exciting adventures IRL.
Maturin
Posts: 1210
Joined: Fri Aug 10, 2018 8:48 am
Location: Kernow

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Maturin » Fri Jul 19, 2019 8:12 am

FYI, since yesterday lunchtime I haven't been able to open the main www.gamersarms.com site address in Firefox. It tries to download something PHP related instead:

Image

User avatar
Mantis
Landlord
Posts: 1297
Joined: Wed Aug 08, 2018 5:39 pm
Location: The Grid

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Mantis » Fri Jul 19, 2019 8:42 am

I've been tinkering with some surface level stuff whilst looking into the other issue. It might be that I take the forum down for a short period over the weekend to do a full update.

User avatar
Sly Boots
Bar Staff
Posts: 2515
Joined: Thu Aug 09, 2018 8:34 am
Location: Hampshire
Contact:

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Sly Boots » Wed Jul 24, 2019 2:01 pm

I was getting the same problem on my Chromebook last night, but this time it was happening when I was trying to navigate to the most recent page of threads.

User avatar
Medicine Man
Bar Staff
Posts: 1444
Joined: Thu Aug 09, 2018 1:44 pm
Location: Under the Stairs

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Medicine Man » Wed Jul 24, 2019 2:10 pm

I had the same problem yesterday on the PC using Chrome. All good now though.

User avatar
Mantis
Landlord
Posts: 1297
Joined: Wed Aug 08, 2018 5:39 pm
Location: The Grid

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Mantis » Wed Jul 24, 2019 2:58 pm

Can peeps let me know if this has resolved at all and, if not, include a screengrab like Maturin did if it's prompting you to download any files with a different name.

Likewise, Raid let me know if it's still prompting you to download the search.php file.

I'm pretty sure it's the same issue causing all the various download prompts and is likely down to a behind the scenes change that our server hosts have made.

User avatar
Sly Boots
Bar Staff
Posts: 2515
Joined: Thu Aug 09, 2018 8:34 am
Location: Hampshire
Contact:

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Sly Boots » Wed Jul 24, 2019 2:59 pm

Sure, will be on my Chromebook again this evening and will shout if so.

User avatar
Sly Boots
Bar Staff
Posts: 2515
Joined: Thu Aug 09, 2018 8:34 am
Location: Hampshire
Contact:

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Sly Boots » Wed Jul 24, 2019 8:20 pm

Looks to be working now on my Chrome :)

User avatar
Raid
Posts: 875
Joined: Fri Aug 10, 2018 9:07 am
Location: Keep of the Lead Lord

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Raid » Wed Jul 24, 2019 8:43 pm

Mantis wrote:
Wed Jul 24, 2019 2:58 pm
Likewise, Raid let me know if it's still prompting you to download the search.php file.
Hasn't happened to me since thursday.

User avatar
Animalmother
Posts: 434
Joined: Fri Aug 10, 2018 3:44 pm

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Animalmother » Tue Jul 30, 2019 8:01 am

Was the site down for a bit of maintenance earlier?

User avatar
Mantis
Landlord
Posts: 1297
Joined: Wed Aug 08, 2018 5:39 pm
Location: The Grid

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Mantis » Tue Jul 30, 2019 1:36 pm

It was down as an unforeseen consequence of a bit of maintenance. Everything should be fine now.

User avatar
Mantis
Landlord
Posts: 1297
Joined: Wed Aug 08, 2018 5:39 pm
Location: The Grid

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Mantis » Wed Jul 31, 2019 4:37 pm

Just as a note, if anyone persistently gets the download issue then clear your browsers cache as a temporary fix. It seems that my initial fix didn't quite solve the problem entirely as now I've started to experience it myself.

Edit: Should be fixed properly this time.

User avatar
Sly Boots
Bar Staff
Posts: 2515
Joined: Thu Aug 09, 2018 8:34 am
Location: Hampshire
Contact:

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Sly Boots » Wed Aug 07, 2019 9:23 pm

BTW, I seem to be able to access this on my phone, but on my desktop whenever I enter the main forum URL I just get that download message thing.

User avatar
Mantis
Landlord
Posts: 1297
Joined: Wed Aug 08, 2018 5:39 pm
Location: The Grid

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Mantis » Wed Aug 07, 2019 9:28 pm

Try clearing your cache. I thought I'd fixed this issue so it's perplexing if it's come back.

User avatar
Sly Boots
Bar Staff
Posts: 2515
Joined: Thu Aug 09, 2018 8:34 am
Location: Hampshire
Contact:

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Sly Boots » Wed Aug 07, 2019 9:32 pm

Will give it a go.

User avatar
Sly Boots
Bar Staff
Posts: 2515
Joined: Thu Aug 09, 2018 8:34 am
Location: Hampshire
Contact:

Re: Forum Bugs and Errors Reporting Thread

Post by Sly Boots » Wed Aug 07, 2019 9:55 pm

Yup, that seems to have helped on both desktop and Chromebook.

Post Reply